Dunakeszin rátalálhat önmagára

Dunakeszin számos lehetőség közül lehet válogatni,és nem csak szabadidőnkben,hanem amikor állást keresünk. A leginkább mezőgazdasági munkából élő lakosságnak új kereseti lehetőség nyílt meg az 1844 nyarán megindult vasútépítésnek köszönhetően. 1846-ban készült el Magyarország első vasútvonala Pest és Vác között. Az 1910-es évek végén építették ki a konzervgyár elődjét, ahol paradicsom, zöldborsó, szilva, cseresznye, meggy, birskörte és a savanyúság feldolgozása volt a munkafolyamat.

A II. világháború után Dunakeszi iparát a járműjavító és a konzervgyár jelentette.  A város nagy fejlődésen ment keresztül több szolgáltatással is bővült a kínálat, például bogyós gyümölcsöket dolgoztak fel, illetve tárolták a hús-, a baromfi-, a hal- és a tejipar termékeit, és beindult a tésztaüzem is. Majd 2002-ben, a régi iparterülettel együtt az új kereskedelmi terület kiépülése is megkezdődött, ezek lehetőségeiről a Dunakesziallas.hu weboldalon tájékozódhatunk.

Mielőtt megpályázunk egy állást,mindenképpen tájékozódjunk a paraméterekről,hiszen az önéletrajz mellé,motivációs levelet is kérhet az adott cég. Amennyiben nem vagyunk biztosak az elkészítésében,nézzünk utána az interneten,vagy kérjünk segítséget egyik ismerősünktől,vagy barátunktól. Ezt követően adjuk be jelentkezésünket akár több helyre is,és várjuk a visszajelzést. Addig töltsük hasznosan időnket,lehetőleg tanulással,vagy akár sportolással.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.