Első benyomás Edelényben

Edelény gazdasági életét hosszú időn át a szénbányászat és a mezőgazdaság határozta meg. A mezőgazdaságban a nagyüzemi termelés helyét az egyéni gazdálkodás és a saját célra szolgáló szőlő-, gyümölcstermesztés vette át. A gazdasági szerkezet átalakulását a kereskedelem és szolgáltatás  megnövekedése is jellemzi.

Az ország barokk kastélyai közül a harmadik legnagyobb kastély itt található. Felújítása és kiállításokkal történő berendezése két ütemben készült.

Edelényben híres idegenforgalmáról,és kultúrájáról is. Akár ezekben az ágazatokban is el tud helyezkedni,amennyiben munkát keres. Adunk Önnek egy kis támpontot. Az EdelenyAllas.hu oldalon válogathat kedvére a különböző álláslehetőségek közül.

Manapság nagyon nehéz munkát találni,így tehát fel kell venni a versenyt a munkaerőpiaccal is. Számos önéletrajz,és motivációs levél minták állnak rendelkezésre az interneten,de amennyiben nem bízunk a világháló nyújtotta segítségben,így akár segítő szárnyat is kaphatunk barátainktól,ismerőseinktől. Nagyon fontos a megfelelő megjelenés az interjún,hiszen az első benyomás nagyon fontos. Amennyiben nem keltünk jó benyomást magunkról,úgy a későbbiekben nagyon nehéz ezt a képet átformálni a munkáltatónk szemében. Gondoljunk ezekre is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.