Ha munkát keresünk

Érd Pest megye legnagyobb városa,viszont nem székhelye. Elmondható,hogy országunkban az egyetlen olyan város,ami a megye legnagyobb városaként nem megyeszékhelyként funkcionál.

A városias jellegű központ kialakulása  a buszpályaudvarként is szolgáló üzletkomplexum létesítésével folytatódott a lakóteleppel és az ÁFÉSZ – Áruházzal, s az utóbbi években nyer valóban színvonalas külsőt a Budai úti üzleti-szolgáltató épületsor felépítésével. A Termál Szálló felépítése,és megnyitása új turisztikai vonzerőt jelent Érd számára mind a mai napig.

Látható,hogy Érden számos lehetőség üti fel a fejét,ha a munkaerőpiacról van szó. Amennyiben állást keres Érden,mindenképpen érdemes elgondolkodni az állásinterjún,ugyanis nagyon sok minden múlik az elbeszélgetésen. A nonverbális kommunikáció épp úgy fontos,mint a verbális rész. Ha tehetjük,gyakoroljuk odahaza tükör előtt a beszédünket,legalábbis a bemutatkozó részt. Minden egyes pontját tervezzük meg a beszédnek,habár vannak olyan részei az állásinterjúnak,amelyekre nem tudunk felkészülni. Sőt,egy stresszinterjúra pedig pláne nem. Ha állást keres,és a turizmusban szeretne elhelyezkedni,vagy akármi másba most van rá lehetősége. Amennyiben még több állásra kíváncsi,látogassa meg az ErdAllas.hu oldalt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.