Tiszaújváros a sokszínűség települése

Tiszaújváros egy ipari város Észak-Magyarországon, ami Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található.A Sajó és Tisza folyók által közrezárt alföldi táj adottságai lehetőséget biztosítanak a horgászok és vízi sportok szerelmeseinek a kikapcsolódásra.

Minden évben megrendezésre kerül az országos Triatlon Nagyhét,amit Triatlon Világkupa zár. A város minden évben a magyarországi triatlon világkupának ad otthont. Ezen kívül minden évben várja az érdeklődőket a Tavaszi Fesztivál.

A megannyi lehetőség mellett Tiszaújvárosban állást is találhat,hiszen a rendezvények megszervezése,és lebonyolítása nagy erőfeszítést igényelnek. Nem beszélve a csapatmunkáról. Az emberek egyik része szeret,és tud is csapatban dolgozni. Ezekre az emberekre általánosságban az extrovertáltság jellemző,vagyis hogy nyitottak az emberek,és a világ dolgai felé. Az emberek másik csoportja introvertált személyiségnek mondható. Rájuk az jellemző,hogy nehezen nyílnak meg más embereknek,illetve idő kell nekik arra,hogy feloldódjanak bizonyos közegben. Ön lehet nyitott,vagy kicsit zárkózott személyiség,munkát találni,és elhelyezkedni mindenképpen kell. A TiszaujvarosAllas.hu oldalon számos lehetőség közül tud válogatni. Azért,hogy könnyen kiigazodjon az állások között,a szakmákat külön kategóriákban találja érdeklődési köreinek megfelelően. Amennyiben első kézből szeretne értesülni a legfrissebb lehetőségekről,iratkozzon fel a honlap hírlevelére,vagy kövesse a weboldal facebook,és twitter oldalát is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.