Törökszentmiklós egy nagy város

Törökszentmiklós a Törökszentmiklósi járás székhelye is egyben.

Az ipar 1960-ban történő idetelepülése után az a ’90-es évek után indult látványos fejlődésnek több idetelepült cég együttműködésével. A cégek 1999-ben konzorciumot hoztak létre, és Ipari Parkká alakították ki az ipari övezetet.

A 19. század közepéig a város életében jelentős szerepet töltött be a mezőgazdaság.

A mezőgazdaságra élelmiszer -és feldolgozóipar épült.

Törökszentmiklóson munkát is lehet találni,vagy ha nem a városban szeretne elhelyezkedni,akár szolnoki munkaajánlatokra is bukkanhat honlapunkon.Amennyiben értesülni szeretne több helyről a legfrissebb lehetőségekről, akkor a TorokszentmiklosAllas.hu facebook és twitter oldalain tud értesülni a történésekről. Továbbá ha személyre szabott e-mail címére szeretné megkapni a legfrissebb munkaajánlatokat, nincs más dolga mint feliratkozni weboldalunk hírlevelére.

Napjainkban a digitalizáció teret hódított magának,így a legtöbb dolgot interneten intézünk. Ennek köszönhetően az önéletrajzokat is e-mailen várják tőlünk. Manapság az Europass-os önéletrajzokat preferálják a cégek. A különböző mintákat megtalálja a világhálón. Gondoljunk bele,egy jól elkészített,átlátható önéletrajz akár már félsikert is jelenthet a munkáltatónál. Ezt követően behívhat bennünket állásinterjúra,ilyenkor pedig már csak magunkat kell adni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.